Pubg Mobile Son Görülme Kapatma

Siz de buraya ”Pubg son görülme nasıl kapatılır?” sorusunun yanıtını almaya mı geldiniz? O zaman hemen söyleyelim doğru yerdesiniz. Bu yazıda son dönemlerin gözde oyunu olan Pubg da bu konuda kafanıza takılan tüm soruların yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Dilerseniz hadi hemen başlayalım.

Pubg Son Görülme Nedir?

Pubg de son görülme kapatma konusuna gelmeden önce ”Pubg nedir?” sorusunun yanıtını vermek gerekir ise Pubg 5 yıldır piyasada olan ve çoklu olarak oynanan ve bir uçaktan atlanması ile başlayan bir oyundur.

İnsanlar bulundukları yerden pubg mobile olarak oynarlar ve dilerlerse ise kendilerine bir grup kurarak kendi arkadaşları ile oynarlar. Stratejiye dayanan bir oyundur.

Bu oyunda insanların en çok merak ettiği olgulardan bir tanesi de son görülme olgusudur. Son görülme diğer benzer pek çok uygulamada olduğu gibi bu oyunu oynayan kişinin en son oyuna girdiği zamanı gösterir. Daha kapsamlı bir açıklama yapmak gerekir ise oyuncunun kaç gün, kaç saat önce oyuna son kez girdiği görülür. pubg de izleniyor ne demek sorusunun yanıtı da tam olarak bu şekildedir.

Bu noktada pabci gizlilik ayarları yapılarak kişinin çevrimdışı görünmesi mümkün müdür sorusu en çok sorulan sorular arasındadır.

Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

Kişiler eğer papçi çevrimdışı görünme istiyor ise ne yazık ki mevcut sürümü ile bu noktada yapılabilecek olan hiçbir şey yoktur.

Eğer kişi çevrimiçi kapatma işlemi yapmak ister ise tek yapabileceği şey kendisinin ne zaman oyuna girdiğini görmesini istemediği insanları arkadaşlıktan çıkarmasıdır. Böylece arkadaş listenizden çıkardığınız kişiler sizin oyuna ne zaman girdiğinizi göremez. Siz ilgili kişileri arkadaşlıktan çıkardığınız zaman bildirim de gitmediği için herhangi bir sorun çıkmaz.


Yorum yapın